9 ways to make your workplace Hearing Healthy

9 manieren om uw werkplek gezond te maken

Op het werk en thuis, wanneer een gehoorverlies of achtergrondgeluid aanwezig is, moeten onze hersenen harder werken om de twee te scheiden en te bepalen waar we op moeten letten. Overbelasting om zich te concentreren of af te stemmen, draagt ​​bij aan een slechte geestelijke gezondheid en luisteren vermoeidheid 1 . Waarom zou je je werkdag moeilijker maken dan het moet zijn?

Moderne kantoren kunnen vreselijke plaatsen zijn om te werken. In de nasleep van Covid-19 en het nieuwe ‘normaal’ van sociale afstand, leunen werkgevers verder naar grotere, open kantoorruimte.

Op het werk en thuis, wanneer een gehoorverlies of achtergrondgeluid aanwezig is, moeten onze hersenen harder werken om de twee te scheiden en te bepalen waar we op moeten letten. Overbelasting om zich te concentreren of af te stemmen op het werk draagt ​​bij aan een slechte geestelijke gezondheid en luisteren vermoeidheid 1 . Waarom zou je je werkdag moeilijker maken dan het moet zijn?

Om effectieve communicatie, verbinding en productiviteit te garanderen, is het belangrijk dat we de nodige aanpassingen aanbrengen om ervoor te zorgen dat onze werkplek gehoorzaam is.

Dus hoe kunt u uw kantoor gezond maken?

Breng de old-school, tapijt bureauverdelers terug!

Hoewel we niet pleiten voor hun fuzzy textuur of esthetische aantrekkingskracht, gaan bureau en kamerverdelers een lange weg om ons te helpen focussen en beter te horen op het werk. Hoe fuzzier en zachter deze verdeler is, hoe meer geluid het zal absorberen. Geweldig voor het maskeren van het geluid van een snack-wrapper, toetsenbord of een bijzonder luide collega.

draag een headset

Naast bijna essentieel voor toegang tot je toetsenbord en koffie tijdens lange oproepen, brengt een over-ear headset het geluid van je oproep rechtstreeks in je oren. Wanneer dit gebeurt, zijn geluiden duidelijker en gemakkelijker te horen omdat ze niet worden afgebroken door het geluid om je heen. Voeg de draadfree, Bluetooth-connectiviteit van onze Audeara A-01 toe en een gehoorprofiel op maat gemaakt alleen voor uw oren en u hebt de perfecte conferentiegesprek!

gebruik collaboratieve tools

Gebruik in vergaderingen of presentaties foto's, grafieken en cijfers om uw punt te maken. Verzoek dat uw collega's hetzelfde doen. Als u een actie bespreekt, volgt u een e -mail of taakopdracht op. Alle grote vergaderingen of belangrijke gesprekken moeten altijd notulen hebben opgenomen en acties opgeschreven.

shot-gun de beste stoel in het huis

terwijl al je collega's misschien strijden om de beste staande bureau of stoel met wielen, vecht ze af en positioneer je tegen een muur, in een hoek en weg van afleidingen inclusief badkamers, De keuken, open ramen of een bijzonder spraakzame collega. Als je dit niet kunt doen, oriënteer dan jezelf, zodat je rug het ergste van het geluid is.

Heb een no-Phone-no-calls-regel op de vloer

Hoewel dit misschien niet voor iedereen of elke werkplek werkt, suggereert het dat lange of luide telefoontjes in een privékamer of buiten worden genomen, kan een lange weg zijn om de vrede te behouden (letterlijk en figuurlijk) op kantoor.

gebruik gesloten ondertiteling tijdens videochats en teambijeenkomsten

Deze zijn nu beschikbaar via de meeste teams en vergadertoepassingen, zoek gewoon naar het pictogram ‘CC’ op uw scherm.

oefen je pauze (spraak)

Iedereen kan profiteren van duidelijke en beknopte spraak, met name alle collega's of familieleden die een bekend of niet-gediagnosticeerd gehoorverlies kunnen hebben. Denk na over wat je zegt en probeer het te vertragen. Als iemand je vraagt ​​om jezelf te herhalen, probeer dan te formuleren wat je zei in plaats van dezelfde woorden te herhalen.

oefen je pauze (hersenen!)

Maak een wandeling rond het blok of zit in een rustige ruimte weg van lawaai en afleiding minstens eenmaal per dag. Dit helpt je hersenen om opnieuw op te starten en zal ook werken om het effect van luistervermoeidheid te beperken in het midden van een grote dag.

Wanneer al het andere faalt en geen enkele hoeveelheid herschikking de achtergrond-buzz verwijdert, probeer dan wat ruisonderdrukking hoofdtelefoon

Audeara's over-oorontwerp en actieve ruisonderdrukking zullen met u samenwerken om uw kantoor-ruis te overstemmen. Speel je favoriete deuntjes of een podcast en ga aan de slag!

Wil je een set Audeara-hoofdtelefoon in handen krijgen? Winkel nu!

1 https://www.healthyhearing.com/report/52807-haring-loss-and-listening-fatigue