Over

Het leven is bedoeld om te worden geleefd en genieten, en Audeara is hier om dat mogelijk te maken.

Wie we zijn

Audeara is een wereldwijde gehoorgezondheidsleider die gespecialiseerd is in innovatieve luisteroplossingen voor mensen met gehooruitdagingen.

We zijn gepassioneerd over het opnieuw definiëren ervaringen.

Alle Audeara -producten zijn trots ontworpen en ontworpen in Australië.

We zijn op een missie

Het onderhouden van verbindingen en relaties met mensen en ervaringen zijn belangrijk voor ons, daarom streven we ernaar het welzijn van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Voor mensen die gehoorverlies ervaren, kunnen deze belangrijke relaties en interacties dat Stressvol worden - en soms ontmoedigend - om te navigeren.

Onze visie is om het wereldwijde gesprek te leiden rond het horen van gezondheid en mensen te verbinden met wie en wat ze leuk vinden.

Herontdek waar je van houdt

We horen allemaal anders - zelfs uw linkeroor hoort anders dan uw rechterkant. Net als voorgeschreven bril, geeft een luisterervaring van Audeara op maat gemaakt duidelijkheid en diepte die niet kan worden bereikt met generieke hoofdtelefoons. U zult een duidelijker geluid ervaren dat uw gehoorgezondheid behoudt, terwijl u in contact blijft met gesprekken en entertainmentervaringen.

Audeara's technologie en over-ear comfort betekent dat onze hoofdtelefoons ook geschikt zijn voor mensen die cochleaire implantaten en gehoorapparaten gebruiken.

Hoe het allemaal begon

Dr. James Fielding, CEO begon deze reis als een junior arts die patiënten zag worstelen om hoortests te krijgen. Bij het verkennen van dit probleem en een poging om een ​​toegankelijke hoortest te ontwikkelen, ontgrendelde hij een passie om een ​​nog groter probleem op te lossen. Rond dezelfde tijd zag hij zijn grootvader weigeren hulp te krijgen bij zijn afnemende hoorzitting en vervolgens zijn vermogen om met de wereld in contact te komen.

Wat begon als toegankelijke hoortestsoftware, veranderde in een manier om de geluidsuitvoer te veranderen via een set hoofdtelefoons. Het blijkt dat het veranderen van geluid, dus het is geschikt voor een individueel gehoorprofiel maakt een aanzienlijk verschil voor een algehele luisterervaring.

De software is geëvolueerd om luisteraars een eenvoudig begrip van hun gehoor te geven, dat kan worden uitgevoerd in het comfort van hun eigen huis. Dit biedt een objectieve maatregel van hoe ze zich verhouden tot andere mensen, zodat ze vervolgens weloverwogen keuzes kunnen maken over hun levensstijl of een gehoorverzondheids professional moeten zien.

Het horen van gezondheid is nooit op mijn radar geweest totdat ik Audeara tegenkwam ... ze hebben de manier veranderd waarop ik denk aan geluid!

- Kirsten

Audeara News

Het laatste nieuws van Audeara. Lees hier meer.