Audeara launches new product – the A-02

Audeara lanceert nieuw product-de A-02

We zijn verheugd om de lancering van het nieuwe product van Audeara aan te kondigen-de A-02-hoofdtelefoon en A-02 tv-bundel, met de gepersonaliseerde Bluetooth-hoofdtelefoons en tv-streamer van Audeara.

We zijn verheugd om de lancering van het nieuwe product van Audeara aan te kondigen-de A-02-hoofdtelefoon en A-02 tv-bundel, met de gepersonaliseerde Bluetooth-hoofdtelefoons van Audeara en tv-streamer.

Met de hoofdtelefoon kunnen gebruikers hun luisterervaring optimaliseren door geluid te personaliseren naar hun unieke gehoorprofiel.

De nieuwe tv -bundel helpt ook bij het aanpakken van een van de meest voorkomende problemen die zijn gerapporteerd door mensen met gehoorverlies - in staat zijn om de televisie duidelijk te horen, zonder de mensen om hen heen te beïnvloeden.

Wat is de A-02?

de a-02 tv-bundel omvat de Nieuwste Audeara gepersonaliseerde hoofdtelefoons en tv -streamer.

de Hoofdtelefoon neemt de nieuwste technologie van Audeara op om op maat gemaakt geluid te optimaliseren en op maat gemaakt geluid te optimaliseren en op maat gemaakt geluid te optimaliseren en op maat gemerkt en minimaliseren en minimaliseren en minimaliseren en minimaliseren en minimaliseren. Achtergrondgeluid - Verbetering van muziek, communicatie en entertainment.

Grote knoppen en een eenvoudige schakelconfiguratie zijn ideaal voor gebruikers met behendigheiduitdagingen. De Bluetooth 5.0 heeft een indrukwekkend bereik, dus gebruikers kunnen weg zijn van hun tv of stereo zonder het signaal te verliezen.

>
Audeara A-02 hoofdtelefoon

De hoofdtelefoons bieden hetzelfde premium comfort en een lange levensbatterij als de originele Audeara A-01, evenals verbeterde actieve ruisonderdrukking en draadloze ingebouwde microfoon, perfect voor videochat of telefoontjes.

De tv -streamer kan twee Audeara -hoofdtelefoon verbinden, wat betekent dat twee mensen kunnen genieten van een op maat gemaakte luisterervaring, geschikt voor hun gehoorbehoeften of voorkeuren. Het beschikt ook over eenvoudige knopconfiguratie en eenvoudige bruikbaarheid met visuele op-screen verbindingsinstructies.

TV-streaming met lage latentie bij het gebruik van de optische bypass van de streamer zorgt voor geoptimaliseerde audiovisuele synchronisatie, wat betekent een soepele lag-free kijkervaring.

Hoe werkt de A-02?

De A-02-hoofdtelefoon kan verbinding maken met elk Bluetooth-compatibel apparaat en kunnen worden gepersonaliseerd met behulp van de gehoorcontrole in de Audeara-app of maximaal l eading audiologieklinieken . (Download de Audeara-app van de App Store of google play ).

Met de streamer kunnen gebruikers van hun favoriete televisie en muziek draadloos door hun Audeara -hoofdtelefoon genieten. Het maakt verbinding met elk televisie, geluidsbar of stereosysteem met behulp van de bijbehorende kabels (inclusief digitale optische audio, analoge audio- en AV -adapterkabels).

Gebruikers verbinden eenvoudig de streamer en zetten hun hoofdtelefoon op om te gaan genieten van een luisterervaring met een high-fidelity.

Gemakkelijk te gebruiken volume-bedieningselementen op de hoofdtelefoon stellen gebruikers in staat om hun perfecte volume in te stellen. Als ze een video- of telefoongesprek ontvangen tijdens het kijken naar televisie, kunnen ze antwoorden met een druk op de knop op de koptelefoon, allemaal zonder van het comfort van hun stoel te gaan.

>
Audeara TV streamer

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Audeara A-02 TV-bundel is nu beschikbaar voor aankoop via Audeara -website . We bieden een 2 -jarige fabrikantengarantie, een retourperiode van 60 dagen en op Brisbane gebaseerde service en ondersteuning.

Audeara is een geregistreerde NDIS Provider en afdelingen van veteranenzaken (dva) Revalidatieapparatuurprogramma (RAP) AA04 goedgekeurd apparaat. Het is ook een Australian Government Department Health Heady Services Program (hsp) << /a> Goedgekeurd apparaat. U komt mogelijk in aanmerking voor dit apparaat zonder uit eigen zak.

De aanbevolen verkoopprijs van de Audeara A-02 tv-bundel is $ 599.

De aanbevolen verkoopprijs van de Audeara A-02-hoofdtelefoon is $ 399.

Ga voor meer informatie naar de Audeara-website .