Audeara x UQ Ventures

Audeara X UQ Ventures

Med-Tech Company en University of Queensland (UQ) Ventures ILAB Accelerator Startup audeara Was Vermeld op de Australian Stock Exchange (AUA: ASX) eerder deze maand, nog een ander succesverhaal dat uit de ILAB Accelerator Program .

“Med-Tech Company en University of Queensland (UQ) Ventures ILAB Accelerator Startup werd eerder deze maand vermeld op de Australian Stock Exchange (AUA: ASX), nog een ander succesverhaal dat uit de ILAB Accelerator Program .

UQ Alumni en Audeara CEO Dr. James Fielding zei dat het team hun eerste prototype ontwikkelde via Ventures ILAB Accelerator -programma In 2015, waardoor ze $ 10.000 aan financiering en een mentorprogramma ontvingen om hen te helpen hun idee te realiseren.

"We kwamen uit de medische school met de bedoeling meer te doen om mensen te helpen dan mogelijk was met onze eigen twee handen en we hebben gekeken naar kansen om het volksgezondheidssysteem te verbeteren," zei Dr. Fielding. < /em>

De eerste teamleden dachten erover na over het maken van een hoortest, maar toen Dr. Fielding werd aangesloten, veranderden ze de focus in gepersonaliseerd geluid en entertainment.

“Geneeskunde is altijd in mijn bloed geweest omdat mijn beide ouders artsen zijn, maar ik had het geluk om een ​​aantal andere grote beïnvloeders buiten de geneeskunde te hebben, wat betekende dat ik altijd geïnteresseerd was in het bedrijfsleven en de positieve impact die het bedrijf kan hebben in de gezondheidsindustrie. ”

“Ik ben dol op het maken van speelgoed en knutselen. Speelgoed dat het leven van mensen verbetert, leek een geweldige pasvorm. ”

Nu Audeara hun doel op de ASX heeft bereikt, zijn hun bezienswaardigheden ingesteld op internationaal uitbreiden, ook in de Amerikaanse markt.

De $ 7 miljoen opgehaald door Audeara in zijn initiële openbare aanbieding (IPO) neemt de totale fondsen die door ILAB -versneller startups worden ingezameld tot meer dan $ 102 miljoen sinds het programma voor het eerst begon te werken onder de UQ -banner in 2012.

Lees het volledige verhaal en leer meer over UQ Ventures hier.