Introducing World Hearing Day and the World Report on Hearing

Introductie van World Hearing Day en het Wereldrapport over horen

World Hearing Day is een wereldwijd initiatief voor evenement en Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die elk jaar op 3 maart wordt gehouden. Dit jaar markeert World Hearing Day de lancering van het Wereldrapport over horen, een wereldwijde oproep tot actie om gehoorverlies en oorgezondheid in elke levensfase aan te pakken.
Mythen rond gehoorverlies, gehoorapparaten en audiologie Reading Introductie van World Hearing Day en het Wereldrapport over horen 3 minutes Next Hoorzitting Week op Brisbane Grammar School.

Wereldhoordag is een wereldwijd initiatief voor evenement en Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) die elk jaar op 3 maart wordt gehouden. Dit jaar markeert World Hearing Day de lancering van het Wereldrapport over horen, een wereldwijde oproep tot actie om gehoorverlies en oorgezondheid in elke levensfase aan te pakken.

Het thema van dit jaar is: horende zorg voor iedereen.

scherm. Rehabiliteren. Communiceren.

De belangrijkste berichten voor het publiek op World Hearing Day 2021 zijn:

  • Goed gehoor en communicatie zijn belangrijk in alle levensfasen
  • gehoorverlies (en gerelateerde oorziekten) kunnen worden vermeden door preventieve acties zoals: bescherming tegen luide geluiden; Goede oorverzorgingspraktijken en immunisatie
  • gehoorverlies (en gerelateerde oorziekten) kunnen worden aangepakt wanneer het tijdig wordt geïdentificeerd en de juiste gezochte zorg
  • Mensen met een risico op gehoorverlies moeten hun hoorzitting regelmatig controleren
  • Mensen met gehoorverlies (of gerelateerde oorziekten) moeten zorg zoeken bij een zorgverlener

Waar past Audeara in het thema van dit jaar?

scherm: Hoewel we geen medisch hulpmiddel zijn, is de informatie die u krijgt over hoe uw individuele gehoorprofiel zich verhoudt tot uw vrienden en familie, of het verschil begrijpen tussen Je linker- en rechter oren, kan een nuttige introductie zijn tot een gesprek over je gehoorgezondheid.

Met de Audeara-app kunt u uw zelfgestuurde hoorzitting-analyse uitvoeren. Laad uw resultaten op uw hoofdtelefoon om het verschil te horen dat gepersonaliseerde geluid maakt!


rehabilitate: We werken met gehoorklinieken in Australië en zijn geregistreerd als een assistentie luisterapparaat (ALD) en AA04 TV -luisteraar met dva, hsp en de ndis.

Audeara -hoofdtelefoon kan op zichzelf worden gebruikt voor een geweldige ervaring op maat van uw individuele behoeften of als aanvulling op bestaande hoortoestellen en cochleaire processors.

communiceren: Audeara -hoofdtelefoon gebruiken Bluetooth om verbinding te maken met elk apparaat waarnaar u wilt luisteren, en ze hebben ook een microfoon, zodat ze echt goed werken voor telefoontjes en video Ook belt! Laten we ons concentreren op het geweldig maken van het geluid, zodat je je kunt concentreren op de persoon met wie je praat.

We zijn er trots op deel te nemen aan dit initiatief en werken in de gezondheidszorgindustrie. We werken samen met meer dan 700 audiologische klinieken in Australië en we moedigen iedereen aan om uw lokale audioloog te gaan bezoeken en meer te leren over hoe u uw leven kunt verbeteren door uw gehoor te verbeteren.

Audeara-hoofdtelefoons zijn beschikbaar via onze gewaardeerde gehoorkliniek stockists nation- breed.

Meer informatie en bronnen voor World Hearing Day en Hoor Awareness Week zijn te vinden op de WHO Website . Voor specifieke vragen of hoe Audeara kan helpen, e -mail hello@audeara.com