Welcome to Audeara

Welkom bij Audeara

Bedankt dat je hier bent! Wij zijn een team van artsen, audiologen, ingenieurs en muzikanten gevestigd in Brisbane, Australië.

Bedankt dat je hier bent! Wij zijn een team van artsen, audiologen, ingenieurs en muzikanten gevestigd in Brisbane, Australië.

Een opmerking van onze CEO

We zijn begonnen met deze reis als junior artsen die patiënten zagen die moeite hebben om hoortests te krijgen en bij het onderzoeken waarom dit een probleem was, hebben we een passie ontgrendeld om een ​​nog groter probleem op te lossen. Mensen zijn zich niet bewust, dat waren we zeker niet, van de gevolgen die gehoorverlies op ons leven kan hebben. Het zien van mijn grootvader weigert hulp te krijgen als zijn hoorzitting en het vermogen om met de wereld om hem heen in contact te komen, weigerde dat ik besloot om de klinische geneeskunde te verlaten en te doen wat ik kon om te voorkomen dat dit met andere families gebeurt.

We werken nauw samen met een netwerk van ervaren clinici en audiologieaanbieders om met mensen in contact te komen over het belang van hun gehoorgezondheid. We gebruiken de kracht van muziek, entertainment en verbinding met geliefden. De eerste stap is om mensen een eenvoudig te begrijpen gehoorvertoning te bieden dat ze zichzelf kunnen uitvoeren, in het comfort van hun eigen huis. Vanaf hier gaat de reis over om ervoor te zorgen dat alle mensen kunnen genieten van hun muziek, entertainment en communicatie, ongeacht hun gehoorgezondheid, wat betekende dat het product kan worden afgestemd op hun individuele drager.

Audeara-hoofdtelefoons werken met bestaande hoortoestellen en cochleaire processors en zijn geschikt voor zowel volwassen als pediatrisch gebruik. Wij zijn een geregistreerde provider via Australië's Hearing Services Program (HSP), Department of Veteran's Affairs (DVA) en de National Disability Insurance Scheme (NDIS).

We willen dat mensen ondersteunende technologie omarmen en het meeste uit hun leven halen.

Bedankt voor het deelnemen aan onze missie. Dr. James Fielding
oprichter en CEO