Beleggers

Audeara Ltd (ASX: AUA)

Bedrijfsoverzicht

Audeara Ltd (ASX: AUA) is een wereldwijde leider in de gezondheidszorg die gespecialiseerd is in innovatieve luisteroplossingen voor mensen met gehooruitdagingen.

We zijn gepassioneerd over het opnieuw definiëren van de gehoorgezondheid, met een bijzondere focus op het leveren van producten die producten Bied op maat gemaakte luisterervaringen van wereldklasse.

We geven erom mensen te verbinden met ervaringen die hen vreugde brengen - of dat nu een favoriet tv -programma kijkt, Facetiming Family of Luister met vertrouwen naar muziek luistert.

Alle Audeara-producten zijn doelbewust ontworpen en ontworpen in Australië met precisiedetails en ultramoderne technologie. Elk product biedt optimale luisterervaringen om de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen van alle leeftijden en vaardigheden. Onze koptelefoons gebruiken een algoritme voor gezondheidscontrole om geluid aan te passen aan een uniek gehoorprofiel.

Recente ASX -aankondigingen

Bekijk de Audeara Limited (ASX: AUA) aandelenkoers en marktaankondigingen die zijn vrijgegeven via het ASX -aankondigingsplatform.

Maart 2023 Quarterly ActivityReport

Het laatste kwartaalrapport van Audeara is nu uit. Hier is alles wat u moet weten over het kwartaal dat eindigt op 30 september 2023.

Ondernemingsbestuur

Audeara zet zich in voor de hoogste normen van corporate governance om ervoor te zorgen dat alle zakelijke activiteiten eerlijk, eerlijk en met integriteit worden uitgevoerd.

Rapporten en presentaties

Lees meer over Audeara en lees onze bedrijfsrapporten en beleggerspresentaties.

Lorem ipsum dolor zit Amet. Voer hier de beschrijving in.

Raad van bestuur

De raad van bestuur van Audeara biedt algemene strategische begeleiding en effectief toezicht op het management.

Dr. James Fielding

CEO en directeur

Dr. James Fielding

Dr. Fielding voltooide dual bachelor's graden in bedrijfsmanagement en biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Queensland (UQ).

Na te werken in financiën en public relations in New York, begon Dr. Fielding een Bachelor of Medicine/Bachelor -chirurgie en verdiende hij een beurs voor het medische leiderschapsprogramma van UQ.

James verliet fulltime klinische geneeskunde om zich te concentreren op Audeara.

Dr. Fielding werd benoemd in het Audeara Board 23 februari 2015.

David Trimboli

Niet-uitvoerende voorzitter

David Trimboli

De heer TriMboli hielp bij het lanceren van Audeara in 2015. Hij heeft 10 jaar ervaring met de internationale handel en activabeheerbedrijf, Glencore International AG, als senior kolenhandelaar.

David heeft sindsdien twee investeringen in Zwitserland en Australië opgericht, waarbij de laatste Seefeld Investments Pty Ltd.

Trimboli werd benoemd op 27 augustus 2015 in het bestuur.

Bill Peng

UITVOEREND DIRECTEUR

Bill Peng

De heer Peng heeft uitgebreide ervaring in de elektronica-industrie, inclusief de productie van elektronische materialen, componenten en semi-product tot afgewerkte producten.

Bill biedt uitgebreide zakelijke ervaring in operationele, supply chain management, productontwikkeling en internationale verkoop, met name in de regio Asia Pacific.

De heer Peng werd benoemd tot Audeara Board 5 Augustus 2022.

Investeerdersnieuws

Het laatste nieuws van Audeara. Lees hier meer.

Aandeelhoudersdiensten

Communicatie voorkeuren

Audeara verzendt geen hard copy van de vergaderdocumenten, tenzij een aandeelhouder vraagt ​​om een ​​exemplaar dat moet worden gemaild.

We moedigen alle aandeelhouders aan een e -mailadres te verstrekken, zodat we investeerderscommunicatie elektronisch kunnen leveren wanneer zij Beschikbaar beschikbaar, inclusief items zoals vergaderdocumenten en jaarverslagen.

aandeelhouders kunnen er nog steeds voor kiezen om sommige of al hun communicatie in hard copy of elektronisch formulier te ontvangen of ervoor te kiezen om geen bepaalde documenten te ontvangen, zoals jaarlijkse Rapporten.

Inloggen op Computershare hieronder om uw voorkeuren bij te werken.

Deelregister

Het aandelenregister van Audeara wordt onderhouden door Computershare.

Login naar Computershare naar:

  • Bekijk uw vasthouddetails
  • Able over in bekijken en update uw contact Details, communicatievoorkeuren en betalingsinstructies
  • Geef uw TFN en/of ABN.

Zorg ervoor dat u uw Security Reference Number (SRN) of Holder Identification Number (HIN) bij de hand heeft om uw identiteit te verifiëren. Zoek uw SRN/HIN op uw bezits-/transactie- en uitkeringsoverzichten.

Aandeelhoudersvragen

Neem voor vragen van aandeelhouders contact op met Computershare of bezoek het ondersteuningscentrum.

Jouw titel

Lorem ipsum dolor zit Amet. Voer hier de beschrijving in.

Computershare Investor Services Pty Limited

Yarra Falls, 452 Johnston Street, Abbotsford Vic 3067

Jouw titel

Lorem ipsum dolor zit Amet. Voer hier de beschrijving in.