Leveringsinformatie

Gratis levering op alle Australische bestellingen

Gratis levering is van toepassing op alle Audeara-bestellingen die naar een Australisch adres zijn verzonden. Op dit moment leveren we niet internationaal.

leveringsinstructies en tijdframes

Audeara biedt een betrouwbare bezorgservice aan alle metro- en regionale locaties in Australië, inclusief Tasmanië. Standaardorders duren tussen 2 - 10 werkdagen om aan te komen, afhankelijk van uw bestemming.

Houd er rekening mee dat onze koeriers niet in het weekend of feestdagen werken. Wees voorbereid op kleine vertragingen voor uw levering rond Kerstmis, Pasen en feestdagen.

veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Audeara gebruikt Australia Post om uw bestelling te verzenden. Zoals bij de meeste bezorgdiensten, heeft Australië Post normaal gesproken geen standaard of vaste tijd van de dag dat goederen worden geleverd. Uw bestelling wordt op weekdagen geleverd van maandag tot vrijdag en over het algemeen alleen tijdens kantooruren van 08.00 tot 18.00 uur.

Tijdens uw kassaproces is er een speciale bestelinstructies commentaarvak als u speciale verzoeken hebt. Niet alle verzoeken kunnen worden gedaan, maar we zullen proberen ervoor te zorgen dat we de beste service bieden die we kunnen.

Moet ik thuis zijn om mijn levering te ontvangen?

Als u niet thuis bent wanneer Australië Post probeert uw bestelling te leveren, zullen ze meestal een notitie of telefoonkaart achterlaten. Deze visitekaart bevat meestal de details die nodig zijn om contact op te nemen met de dichtstbijzijnde Australia Post -winkel.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling arriveert?

online bestellingen van Audeara duren van 2 - 10 werkdagen om aan te komen, afhankelijk van de bestemming. Metro -bestellingen worden meestal binnen vijf werkdagen en maximaal tien dagen ontvangen voor regionale en landelijke gebieden.

Leveringstijden kunnen worden onderworpen aan de beschikbaarheid van voorraad en feestdagen, omdat een zodanig ontvangst van bestellingen met maximaal 21 dagen kan worden verlengd.

Audeara zal u op de hoogte stellen wanneer uw bestelling is verzonden.

Wat gebeurt er als mijn bestelling niet in het geschatte tijdsbestek aankomt?

alsjeblieft e-mail audeara ondersteuning Om met ons team te spreken.