Retourbeleid

60 Day Returns Policy

Audeara is ervan overtuigd dat u van ons product zult houden. Om die reden bieden we een no-vragen aan de 60 dagen geld-terug-garantie. Dit betekent dat als het product om een ​​of andere reden niet is wat u had verwacht, of niet functioneert zoals u zou willen, we het terugnemen en u een volledige terugbetaling geven.

We kunnen geen terugbetaling of uitwisseling bieden buiten de periode van 60 dagen. Om in aanmerking te komen voor een terugkeer, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat dat u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zijn. Om uw aangifte te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of een aankoopbewijs nodig.

Elk item dat niet in de oorspronkelijke staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen niet vanwege onze fout, of een item dat meer dan 60 dagen na levering wordt geretourneerd, komt niet in aanmerking voor de 60 -Dag geld terug garantie.

Als u uw hoofdtelefoon hebt gekocht van een gehoorkliniek of een van onze verkopers, moet die Stockist u rechtstreeks terugbetalen en zullen wij hun rekening crediteren.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we een e-mail om u op de hoogte te stellen dat we uw geretourneerde item hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt een krediet automatisch toegepast op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode.

late of ontbrekende restituties (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening of creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt gepost.

Als u nog steeds uw terugbetaling niet hebt ontvangen, alstublieft Neem contact met ons op . span>

Verkoopitems (indien van toepassing)

alleen reguliere geprijsde items mogen worden terugbetaald, helaas kunnen verkoopartikelen of die gekocht met een kortingscode niet worden terugbetaald.

uitwisselingen (indien van toepassing)

We vervangen alleen items als ze defect of beschadigd zijn. Als u het voor hetzelfde item moet uitwisselen, e-mail ons en stuur uw product terug naar:

Niveau 1, North Tower
527 Gregory Terrace
Bowen Hills, QLD 4006

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten zijn niet restitueerbaar.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd variëren voor uw uitgewisselde product om u te bereiken.