Audeara and James Fielding named as Brisbane Lord Mayor’s Business Award winners

Audeara en James Fielding genoemd als de Business Award -winnaars van Brisbane Lord Mayor

Audeara wordt vereerd om prijzen te winnen in twee categorieën bij de Business Awards van de Business Awards uit 2022 Brisbane Lord Mayor.

Audeara is vereerd om prijzen te winnen in twee categorieën bij de Business Awards van de Busin Mayor 2022 Brisbane Lord Mayor.

Audeara werd benoemd tot winnaar voor de CCIQ Award voor Outstanding Small Business en CEO Dr. James Fielding ontving de haven van Brisbane Young Business Person of the Year.

Nu in het 17e jaar erkennen de Business Awards van de Lord Mayor de beste en meest innovatieve bedrijven en ondernemers in Brisbane. De prijzen vieren de energie, drive en passie achter bedrijven in elke commerciële of industriële sector die bijdragen aan de groei van de economie van Brisbane.

Audeara's CEO Dr James Fielding said “It's an incredible honour to be recognised at such a prestigious awards event, especially as the emphasis is on where we're going as much as what we've already accomplished.”
< Br> “In het licht van een bijzonder uitdagend jaar dienen deze prijzen en het evenement zelf als een geweldige kans om de balans op te maken en contact te maken met de gemeenschap om ons heen. Om het harde werk en de positieve impact van het team op deze manier op deze manier te worden gewaardeerd, betekent veel voor ons, 'zei hij.

Audeara is een van de vierendertig uitstekende Brisbane-bedrijven en James is een van de acht zakenmensen die finalisten waren in de 2022 Awards.

Dr. James Fielding ontvangt de Port of Brisbane Award voor jonge zakenmens van het jaar 2022 op het podium

Burgemeester Adrian Schrinner zei dat de Business Awards van Lord Mayor 2022 enkele van de meest opwindende, innovatieve en creatieve bedrijven in Brisbane vertoonden.

"De economische groei van onze stad wordt gedreven door innovatieve bedrijven die nu spannende dingen doen, maar met het oog op de toekomst," zei Cr Schrinner.

“Deze prijzen erkennen de meest opwindende ondernemers en bedrijven van de stad die banen creëren, levens verbeteren en de toekomst van de stad vormgeven. Na het kaliber van de finalisten van dit jaar te hebben gezien, is de kans op groei in Brisbane onbeperkt. ”

=

Hij zei de 11 awardcategorieën benadrukte succesverhalen in een dwarsdoorsnede van industrieën, waaronder gezondheid, technologie, toegankelijkheid, duurzaamheid, geavanceerde productie en kunst en cultuur.

Ondanks de uitdagingen in het afgelopen jaar, blijven veel lokale bedrijven niet alleen thuis maar ook internationaal bloeien, met de beste producten en diensten van Brisbane op het wereldstadium.

"Terwijl we ons voorbereiden op een decennium van stadsbepalende verandering in de aanloop naar de Olympische en Paralympische Spelen van 2032, wil ik dat lokale bedrijven alle kans krijgen om te gedijen en te slagen," zei hij.

“Onze prijswinnaars hebben elk een visie voor de toekomst, een passie voor hun zaak en de moed om te proberen een betere wereld te creëren.

“Het is die ondernemersgeest die Brisbane naar voren drijft en helpt onze $ 181 miljard economie te laten groeien.

"De wereldwijde impact van sommige van deze bedrijven kan enorm zijn."

Zie alle winnaars.