Audeara takes home Hearing Technology Innovator Award for personalised headphones

Audeara neemt mee naar huis hoortechnologie -innovator award voor gepersonaliseerde hoofdtelefoons

De jaarlijkse prijzen vergemakkelijkt door gehoorgezondheid & amp; Technologie is belangrijk (HHTM) erkent technologische innovatie en prestaties in de gehoorindustrie. Dit jaar award -programma zag tientallen unieke technologieën van over de hele wereld. Audeara stond tegen enkele grote spelers zoals Roger On, Olive Pro en Voice Selector Converse.
Audeara en James Fielding genoemd als de Business Award -winnaars van Brisbane Lord Mayor Reading Audeara neemt mee naar huis hoortechnologie -innovator award voor gepersonaliseerde hoofdtelefoons 5 minutes Next Streamed muziek voor de gehoorbeperking - een verkenning van de uitdagingen

Audeara is vereerd om de hoofdprijs voor gehoortechnologie-innovator te ontvangen in de categorie persoonlijke luisterapparaten voor onze A-01-hoofdtelefoon.

De jaarlijkse prijzen vergemakkelijkt door gehoorgezondheid & amp; Technologie is belangrijk (HHTM) erkent technologische innovatie en prestaties in de gehoorindustrie. Dit jaar award -programma zag tientallen unieke technologieën van over de hele wereld. Audeara was het op tegen enkele grote spelers zoals Roger On, Olive Pro en Voice Selector Converse.

Persoonlijke luisterapparaten omvatten een breed scala aan niet-prescriptieve technologieën die zijn ontworpen om geluiden te versterken voor mensen met gehoorverlies. Deze omvatten persoonlijke versterkers, hoorbaarheden en andere draagbare luistersystemen (zoals FM, enz.).

Opmerking over de prijs, zei Audeara's CEO Dr. James Fielding,

“We zijn blij en nederig om de Innovator Award te ontvangen. Het was een geweldige reis voor Audeara en we zijn er trots op om te worden herkend. We zouden niet kunnen doen wat we doen zonder de steun van onze ongelooflijke horende gezondheidspartners ”.

 A-01 hoofdtelefoons

The Audeara Story

Zes jaar geleden ontwikkelden mede-oprichters Dr. James Fielding, Dr. Chris Jeffrey en ingenieur Alex Afflick een oplossing om het probleem van de toegankelijkheid van de hoortest op te lossen. Het oorspronkelijke idee voor Audeara's A-01 was een ‘hoortest in een hoofdtelefoon’. Dit werd vervolgens uitgebreid om de hoortestresultaten te gebruiken om de manier waarop muziek en tv -geluiden aan de luisteraar worden aangepast.

Iedereen hoort anders en het linkeroor hoort anders dan rechts. Met behulp van een gepatenteerd algoritme personaliseren Audeara -hoofdtelefoons hun geluid om aan de behoeften en gehoormogelijkheden van de luisteraar te voldoen. De Audeara -app meet deze verschillen en past specifieke geluiden aan waar nodig. Het resultaat is hifidelity, op maat gemaakt geluid, perfect in balans tussen de oren. Profielen worden opgeslagen in de app en worden toegepast op de koptelefoon, waardoor een gepersonaliseerde geluidservaring op elk apparaat wordt geboden.

Personalisatie kan worden voltooid op de Audeara Consumer -app of de nieuw uitgebrachte audassist -bijbehorende app voor audiologen. Audassist maakt een directe invoer van gehoordrempels mogelijk, waardoor de A-01 een populaire optie is voor clinici.

Na een enorm succesvolle Kickstarter-campagne die in 2017 bijna $ 500.000 oplevert, staat Audeara nu vermeld op de Australian Stock Exchange (ASX: AUA) . Terugkerend naar hun gezondheidsoorsprong en zich concentreren op degenen die het grootste voordeel krijgen van op maat gemaakt geluid, richt Audeara zich nu op het ondersteunen van audiologische klinieken, die de eerste aanloophaven zijn voor mensen met een gehoorverlies.

Wie is Audeara voor?

Hoewel de producten van Audeara grotendeels op de markt worden gebracht voor mensen die gehoorverlies hebben en op zoek zijn naar een betere geluidservaring, zijn hun gepersonaliseerde hoofdtelefoon voor iedereen, overal die de voorkeur geven aan een gepersonaliseerde luisterervaring.

Na de eerste overeenkomst van het bedrijf met Hoorzitting Australië (de overheidsorgaan voor audiologiediensten in Australië) eind 2018, het grootste deel van het meeste van De dragers van Audeara in Australië worden gefinancierd via de Afdeling veteranen Affairs , nationale ziektekostenverzekeringsschema (ndis) of Hearing Services Program. De hoofdtelefoon is op grote schaal beschikbaar in meer dan 750 Australische audiologische klinieken met een groeiende basis in de VS via partners Westone < /a> en Oaktree -producten .

Audeara werkt ook nauw samen met ergotherapeuten en spraakpathologen om NDIS -deelnemers te ondersteunen. Deze omvatten jongeren met autisme, angst, aandacht of sensorische uitdagingen die het over-oorontwerp van de A-01 en Active Noise Ananneratie (ANC) vereisen.

De synchronisatie tussen Audeara's audiologie en geallieerde gezondheidsvoorraden en hun unieke op maat gemaakte hoofdtelefoon heeft de oorspronkelijke gehoorgezondheidsbericht van het bedrijf bevorderd. Door het geluid aan te passen aan het gehoorprofiel van een individu, kan de luisteraar genieten van zijn muziek of televisie op een veiligere luistervolume.

Andere functies, waaronder directe Bluetooth-connectiviteit, externe antwoordende capaciteit en ingebouwde microfoon, hebben de A-01 de afgelopen 18 maanden enorm populair gemaakt tijdens perioden van werk op afstand en onderwijs. De toevoeging van Audeara's Bluetooth-tv-transceiver (BT-01) vormt de Audeara-bundel , en voldoet aan het volledige spectrum van behoeften voor dragers van alle leeftijden.

Meer informatie

Meer informatie over audeara HIER of e-mail ons .

de Hearing Technology Innovator Awards ™ zijn een handelsmerk van horende gezondheid & amp; Technologie is belangrijk en is een internationaal awards -programma dat is ontworpen om innovatie binnen de horende industrie te erkennen en te vieren.

 Hearing Technology Innovator Award