Audeara Recognised in Australia’s International Good Design Awards

Audeara erkend in de International Good Design Awards van Australië

Wereldwijd schalen: de Audeara Journey | Investeerderspresentatie Reading Audeara erkend in de International Good Design Awards van Australië 3 minutes Next Tinnitus Awareness Week 2024

We zijn er trots op dat we zijn erkend in Australië's International Good Design Awards Voor excellentie in ontwerp en innovatie aangekondigd vrijdag 8 september 2023.

De winnaars van de Peak International Design Awards van Australië werden bekendgemaakt tijdens de Australian Good Design Awards 2023 voor meer dan 1000 gasten van de ontwerp- en architectuurgemeenschap.

Audeara's Mobile Companion-app ontving een prestigieuze Good Design Award winnaar Accolade In de categorie Digital Design als erkenning voor uitstekend ontwerp en innovatie.

 Audeara Companion App

De Good Design Awards zijn de hoogste eer voor ontwerp en innovatie in het land en belonen diverse projecten in 11 ontwerpdisciplines die meer dan 35 categorieën en subcategorieën bestrijken.

Elk jaar vieren de prijzen de beste nieuwe producten en diensten op de Australische en internationale markt, uitmuntendheid in architectonisch ontwerp, engineering, mode, digitaal en communicatieontwerp en beloon nieuwe en Opkomende ontwerpgebieden, waaronder ontwerpstrategie, sociaal impactontwerp, ontwerponderzoek en opkomende ontwerptalent in de volgende gencategorie.

“Om te worden erkend met een Australian Good Design Award vertelt de wereld dat dit project niet alleen design excellentie vertegenwoordigt, maar het overtreft ook de criteria voor ontwerpinnovatie en ontwerpeffect. De Good Design Award is een onafhankelijke goedkeuring van professionele ontwerpkwaliteit, ”zei Dr. Brandon Gien, CEO van Good Design Australia en voorzitter van de Australian Good Design Awards.

Audeara werkte samen met Digital Design Agency, Hatch Head, om de lessen en gebruikersfeedback van de bestaande app te nemen en de UI/UX te evolueren, een product te creëren dat onze klanten beter serveert.

Brent Wallace en Andrew Morton van Hatch Head accepteerden de prijs namens Audeara's gezamenlijke inspanning.

Brent Wallace en Andrew Morton van Hatch Head Holding the Good Design Award

"Het is een eer voor ons ongelooflijke team om erkend te worden voor hun niet-aflatende toewijding aan het maken van uitzonderlijke producten, zoals de mobiele gezelschapsapp, die levens inspireert en verrijkt," zei Audeara's Chief Technologieofficier, Alex Afflick.

Deze prestatie is een bewijs van de toewijding, creativiteit en vooruitstrevende geest die Audeara's benadering van ontwerp definieert. Wij geloven in het verleggen van grenzen, het vormgeven van ervaringen en het maken van oplossingen die op een zinvolle manier met ons publiek resoneren.

De Jury van Good Design Awards zei: "Het Audeara Mobile Companion Project ontwikkelt een gestroomlijnde oplossing voor het verbeteren van de ervaring van hoofdtelefoongebruikers. Gefeliciteerd met een ruimdenkende benadering om gebruikersbehoeften te begrijpen. ”

Gefeliciteerd met alle Award -winnaars van de Good Design Awards van dit jaar.