Scaling globally: The Audeara journey | Investor presentation

Wereldwijd schalen: de Audeara Journey | Investeerderspresentatie

Audeara announces 'Amazing' growth in AsiaPac Reading Wereldwijd schalen: de Audeara Journey | Investeerderspresentatie 4 minutes Next Audeara erkend in de International Good Design Awards van Australië

Wij zijn een bedrijf dat van harte gelooft in de waarde van het verbeteren van het leven van mensen.

Bij Audeara verbeteren we de entertainmentervaring voor mensen die gehoorverlies hebben, terwijl we tegelijkertijd een veilig en beschermend luisterproduct creëren voor degenen die geen gehoorverlies willen ontwikkelen. Via onze producten kunnen we de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren - vooral degenen die niet klaar zijn om in het gehoorapparaat te springen.

We kunnen ons concentreren op het vreugdevolle deel van een gehoorervaring. Of je nu televisie kijkt, zoomgesprekken maakt, de kleinkinderen facetimeert of achterover leunde en geniet van je favoriete muziekafspeellijst. Audeara kan een luisterervaring bieden die volledig op jou is aangepast.

Via de belangrijkste technologie van Audeara leveren we van wereldklasse, gepersonaliseerd geluid. Het belangrijkste verschil voor ons in de wereld van entertainment, is dat wanneer we dit doen, we ons concentreren op de persoon die daadwerkelijk luistert.

Met onze technologie kunnen we begrijpen wat elke persoon nodig heeft voor de best mogelijke entertainmentervaring. En als bedrijf implementeren we dat op twee belangrijke manieren.

  • Audeara Master Brand : Audeara biedt Bluetooth, ruisonderzoek, over-the-ear koptelefoon met een ingebouwd personalisatie-algoritme. Ze zijn op maat gemaakte koptelefoons die online worden verkocht, evenals op de plaatsen waar mensen met gehooruitdagingen actief op zoek zijn naar oplossingen - in audiologische klinieken.
  • AUA Technology Business Unit : deze business unit neemt onze kernpersonalisatie-technologie, onze productproductie en inkoopexpertise en implementeert product en technologie voor grote merken van derden, waar we de go-to-markt en enorme merkervaring van gevestigde organisaties. We zijn in staat om onze technologie en kern R & amp; D te gebruiken en nieuwe klanten te bereiken buiten ons audiologienetwerk.

The Audiology Opportunity

Toen we naar consumentenmodellen keken en de technologie die we hadden, was de vraag die we moesten beantwoorden hoe gaan we het grootste voordeel van onze technologie bieden aan de mensen die het het meest nodig hebben?

Het antwoord - Audiology Clinics. Waar mensen met gehoorverlies actief op zoek zijn naar oplossingen.

Dus hebben we onze producten geplaatst als op weg naar of evenals uw andere gehoorapparaten. En deze aanpak, via de Australische audiologiemarkt, is een daverend succes geweest.

De reden dat onze samenwerking met Audiology Clinics zo goed werkt, is omdat audiologen voor een uitdaging staan ​​van mensen die hun kliniek verlaten zonder zich te verbinden aan een gehooroplossing - en Audeara -producten helpen dat probleem op te lossen. De kans is nu om het succes van Audeara in Australië te nemen en het op andere markten over de hele wereld te herhalen.

de weg vooruit bestreken

Na het succes dat we in de Australische industrie hebben gehad, zijn we nu internationaal gelanceerd met drie van de Big Five Audiologiegroepen. We zijn gelanceerd in Oostenrijk, in Hongarije, hebben beproevingen aan de gang in de VS en deze maand hebben we de lancering van Audeara in Singapore aangekondigd.

Van zich samen ontwikkelende producten met ClinicoC Inc. in Taiwan en het opschalen van een consumentgerichte markt in de VS met een partner voor muziekmerken, tot het verfijnen van onze technologie in het A-03-bereik en de introductie van onze eerste in-ear gezonde oor Bud -product in Azië - we zijn echt enthousiast over wat er gaat komen en hoe de toekomst van het horen van gezondheid eruit ziet.

Het succes dat we tot op heden hebben gehad, heeft een opwindend pad voor Audeara geëffend en we kijken ernaar uit om het volgende deel van onze reis met u te delen.