Audeara joins global hearing  health leaders at WHO HQ

Audeara sluit zich aan bij Global Hearing Health Leaders op WHO HQ

Audeara USA -uitbreiding: Hearusa vlaggenschipwinkels aangekondigd Reading Audeara sluit zich aan bij Global Hearing Health Leaders op WHO HQ 2 minutes Next Audeara announces 'Amazing' growth in AsiaPac

Audeara-onderzoeksaudioloog Dr. Ian O'Brien is deze maand lid van de wereldwijde leiders van de gezondheidsgezondheidsgezondheid tijdens een driedaagse overleg van de Wereldgezondheidsorganisatie in Genève, Zwitserland. /P>

de Maak luisteren veilig Consultatie van belanghebbenden bracht experts, beleidsmakers, industriële vertegenwoordigers en gezondheidswerkers samen om strategieën te bespreken en samen te werken om mensen te beschermen tegen het verwerven van te voorkomen gehoorverlies op een wereldwijde schaal.

georganiseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in samenwerking met de International Telecommunications Union (ITU), betrekt de raadpleging belangrijke wereldwijde belanghebbenden om de goedkeuring van bestaande who- ITU -normen van 'veilige luisterapparaten' en 'veilige luisterlocaties en evenementen'.

 Dr Ian O'Brien spreekt op een paneel op de WHO Luisterbeveiligingsveilige stakeholder consultatie

Samen met vertegenwoordigers van Sony en Apple op 8 juni deelde Dr. O'Brien zijn perspectief op het belang van veilige luisterpraktijken en de rol van technologie bij het beschermen van individuen ' horen.

"Onze missie bij Audeara komt nauw aan bij de doelen van de WHO die luisteren veilig consultatie maakt, en het was een ongelooflijke ervaring om onze vooruitgang in gepersonaliseerde audiotechnologie op dit moment te delen Een zeer gerespecteerd wereldwijde platform, 'zei Dr. O'Brien.

"Het is zo essentieel dat we als een wereldwijde gemeenschap de potentiële risico's aanpakken die verband houden met langdurige blootstelling aan hoge geluidsniveaus en zorgen voor de acceptatie van veilige luisterpraktijken, met name binnen De muziek- en gaming -industrie. ”

Dr. O'Brien is een professionele muzikant, onderzoeker, klinisch audioloog en geluidstechnicus met graden in muziek en audiologie. Naast zijn rol bij Audeara, is Dr. O'Brien ook een hoofdmuzikant bij het Queensland Symphony Orchestra en regisseur van de oren van muzikant, een audiologische kliniek gewijd aan het horen van het uitvoeren van artiesten.

Op grote schaal gepubliceerd op het gebied van de auditieve gezondheid van orkestrale muzikanten, is Dr. O'Brien vooral bekend om zijn werk dat een baanbrekende hoorzittingsbeschermingsstrategie ontwikkelt voor het Queensland Symphony Orchestra. Een strategie die vandaag de hoorzitting van zijn muzikanten blijft beschermen en wordt nu gebruikt als een sjabloon voor het horen van behoud in orkesten over de hele wereld.

die in 2015 zijn luisterbeveiligingsinitiatief lanceerde als reactie op voorspellingen dat meer dan een miljard jongeren wereldwijd het risico lopen om gehoorverlies te horen vanwege onveilige luisterpraktijken. < /span>