Audeara USA expansion: HearUSA flagship stores announced

Audeara USA -uitbreiding: Hearusa vlaggenschipwinkels aangekondigd

#VALUE!

audeara (asx: aua) heeft deze tweede internationale uitrol deze week gevierd, met Audeara Producten die nu beschikbaar zijn in nieuw gelanceerde Hearusa Flagship-winkels in de VS.

Deel van de WS Audiology Group, Hearusa is een leider in moderne gehoorgezondheid en zal de Audeara A-02 tv-bundels op vlaggenschiplocaties besturen, beginnend met Florida Palm Gardens .

Het eerste in zijn soort centrum bevat ultramoderne engagementtechnologieën, een degelijke ervaringsruimte, interactieve displays en ter plaatse gehoorevaluaties. < < < /P>

WS Audiology is actief in meer dan 130 markten, met een Amerikaans retailnetwerk van meer dan 360 locaties via Hearusa en 100 via mijn gehoorcentra, een groep die momenteel door wordt opgeslagen door distributiepartners.

Hearusa vice-president, categoriemanagement en zakelijke inzichten, zei Amanda Mobley "Audeara past goed in ons assortiment producten die het geluid van het nieuwe tijdperk tot leven brengen. We zijn verheugd om het Audeara -assortiment aan onze klanten aan te bieden. "

Audeara CEO Dr. James Fielding zei dat de uitrol met Hearusa een stap voorwaarts was voor Audeara in zijn inspanningen om de gehoorgezondheid opnieuw te definiëren en innovatieve producten te leveren die op maat gemaakte luisteren van wereldklasse bieden ervaringen.

"We zijn verheugd om meer mensen te helpen verbinden met ervaringen die hen vreugde brengen - of dat nu een favoriet tv -programma is, Facetiming Family of Luister met vertrouwen naar muziek luistert. ”

De US Rollout is de nieuwste in een reeks nieuwe deals die Audeara heeft beveiligd met wereldwijde top-tier audiologiemerken, met maar liefst 6 landen die naar verwachting Audeara-producten introduceren via klinieken en winkels in 2023.