Audeara marks latest international launch, rolls out in Austria

Audeara markeert de laatste internationale lancering, rolt in Oostenrijk

Test Blog Post Sync From Australia Reading Audeara markeert de laatste internationale lancering, rolt in Oostenrijk 2 minutes Next Audeara USA -uitbreiding: Hearusa vlaggenschipwinkels aangekondigd

Audeara zette deze week zijn internationale uitbreiding voort op de Europese markt, waarbij de Australische gehoorgezondheidsinnovator uitrolt in Bloom Hoerakustik-klinieken in Oostenrijk.

Deel van de WS Audiology Group, Bloom Hoerakustik is een leider in moderne gehoorgezondheid en zal de Audeara A-02 tv-bundels op alle 21 locaties in Oostenrijk lanceren. < /span>

De Oostenrijkse uitrol is de nieuwste in een reeks nieuwe deals die Audeara heeft beveiligd met wereldwijde top-tier audiologiemerken, met maar liefst 6 landen die naar verwachting Audeara zouden introduceren Producten via klinieken en winkels in 2023.

Audeara European Sales Director Istvan Nagy zei dat de nationale uitrol in Oostenrijk gesprekken volgt op mondiaal niveau in de WS Audiology Group en is een teken van vertrouwen in productmarktfit in heel Europa.

"Door deze belangrijke samenwerking met WS Audiology zijn we verheugd om onze levering van hoogwaardige, gepersonaliseerde audio aan luisteraars in Oostenrijk uit te breiden naast zo'n gerespecteerde kliniekgroep uit . " Zei de heer Nagy.

Audeara's Australian Supply Agreement met WS Audiology Brand Bloom Hearing begon begin 2021, opende de deur voor internationale groei in het netwerk van gebieden en vrijmaakt de weg voor deze introductie van 2023 naar Oostenrijkse klinieken.

Bloom Hoerakustik Managing Director Gert Bleier zei dat Audeara goed in zijn assortiment producten past, waardoor Prachtig geluid voor iedereen .

"We zijn trots op de hoogste niveaus van klantervaring, en het toevoegen van Audeara aan ons assortiment oplossingen zal ervoor zorgen dat we geweldig geluid blijven bieden voor iedereen om onze klanten te ontmoeten om onze klanten te ontmoeten om onze klanten te ontmoeten om onze klanten te ontmoeten om onze klanten te ontmoeten om onze klanten te ontmoeten 'behoeften,' zei de heer Bleier.

Audeara-hoofdtelefoons zullen naar verwachting beschikbaar komen voor aankoop in-kliniek van juni 2023 .