Skip to content
Voor professionals
Country/region
Country/region
Language
Language
66C2B6EB-DFF2-42C7-84D7-EE51BB2A4D86
How to make your virtual meetings more accessible to make sure your message is heard

Hoe u uw virtuele vergaderingen toegankelijker kunt maken om ervoor te zorgen dat uw bericht wordt gehoord

Hoor om te helpen! Audeara -producttraining Reading Hoe u uw virtuele vergaderingen toegankelijker kunt maken om ervoor te zorgen dat uw bericht wordt gehoord 5 minutes Next Audeara #geblueForAutism

in een face-to-face vergadering deelnemers zullen waarschijnlijk elke combinatie van hun resterende gehoor, liplezing, lichaamstaal, fysieke signalen, gehoorapparaten en ondersteunende luisterapparaten gebruiken (( Alds). In een online of afgelegen/virtuele bijeenkomst zullen alle of de meeste hiervan zijn verwijderd of hun effectiviteit verminderd.

Online, audiokwaliteit is vaak slecht en de meeste mensen zijn geneigd om werkbijeenkomsten bij te wonen met hun camera's. Voeg daaraan toe, het tempo van spraak, extra achtergrondgeluid en de neiging tot niet -gerelateerde technische problemen en afval van de audioteen, virtuele vergaderingen kunnen inspannend en vermoeiend zijn voor deelnemers met gehoorverlies.

Om een ​​gelukkige en gezonde gehoorwerkplek te behouden, moeten het ontmoeten van gastheren en werknemers rekening houden met de diverse toegankelijkheid en gehoorbehoeften van hun collega's. De onderstaande lijst is aangepast van een lijst die oorspronkelijk is gepubliceerd door de American Speech-Language-Horsing Association 1 .

Hoe u uw virtuele vergaderingen toegankelijker kunt maken en ervoor zorgt dat uw bericht wordt gehoord:

Stuur vergaderuitnodigingen, inclusief uw voorgestelde virtuele vergaderplatform naar bezoekers naar bezoekers.

Vraag de aanwezigen of ze een voorkeur hebben voor een platform. Hierdoor kan iedereen met bepaalde communicatie een voorkeur aangeven, b.v. Zoom voor toegang tot de schermlezer, teams voor auto-captioning enz.

gebruik een externe microfoon of hoofdtelefoon van hoge kwaliteit met een ingebouwde microfoon.

Vertrouw niet op computeraudio die alle achtergrondgeluid om je heen zal ophalen. Probeer de Audeara -hoofdtelefoon met ruisonderdrukking!

distribueren ondersteunende documenten en informatie van tevoren.
.

Een agenda en overzicht van belangrijke praatpunten kan werknemers helpen bij te volgen en op koers te blijven.

kus! (Houd het simpel stom).

dia's met veel detail zijn erg moeilijk te lezen op een scherm. Houd uw visuals eenvoudig en gemakkelijk te lezen. Gebruik gedrukte documenten om grotere en meer gedetailleerde punten te markeren of personeel door te verwijzen naar een bijlage om in hun eigen tijd te lezen.

Schakel uw camera in en vraag deze aan van uw aanwezigen.

Dit zal niet alleen vrijwel zeker de betrokkenheid van uw team verbeteren en mensen dwingen om aan hun bureau te blijven, het kan helpen om visuele aanwijzingen te bieden aan gehoor. Deelnemers.

Nu kan je publiek je zien, zorg ervoor dat je je koffiekop, haar en kleding weghoudt van je gezicht. Stel de camera aan als u spreekt.

gebruik bijschrift.

moedigen deelnemers ook aan om de ‘chat’ -functie te gebruiken die beschikbaar is op de meeste platforms. Gebruik voor grotere groepen, waar beschikbaar, de feedbackpictogrammen, waaronder ‘ja’ ‘nee’, ‘Go Slager’ en ‘Need a Break’ (deze zijn beschikbaar in Zoom, onder ‘Deelnemers’).

herinneren deelnemers eraan hun microfoon te dempen als ze niet spreekt.

Schakel meldingen en meldingen uit om achtergrondruis te minimaliseren.

pauze.

pauzeer na elk belangrijk punt en vraag vaak of iemand vragen heeft of opheldering nodig heeft.

vat belangrijke punten samen en ontmoet de resultaten.

volg een oproep of e-mail of officieel ‘de taak toewijzen’ aan een van uw collega's als er iets moet doen.

Moedig en omarm feedback.
.

Wat niet bekend is, kan nooit worden verbeterd!

Hoe een virtuele vergadering bij te wonen wanneer u een gehoorverlies hebt:

gebruik Bluetooth.

Als u Bluetooth -hoortoestellen hebt, synchroniseert u ze met uw computer of laptop voor directe audiostreaming. Als u gehoorapparaten heeft, maar geen Bluetooth, vraag dan uw audioloog naar opties die een directe verbinding mogelijk maken.

Probeer hoofdtelefoon met ruisonderdrukken.

Audeara's hoofdtelefoons zorgen voor personalisatie (vraag uw audioloog om uw audiogram in uw hoofdtelefoon te laden, zodat ze alleen voor u passen!) En een microfoon en actieve ruisonderdrukking hebben.

Hoofdtelefoons van ruisonderdrukken helpen om ongewenste geluiden op de achtergrond te elimineren en audio van hoge kwaliteit te verzenden, rechtstreeks naar uw oor. Meer informatie over onze revolutionaire hoofdtelefoon hier.

pleiten voor jezelf op je werkplek.

U wilt geen belangrijke updates, taakopdrachten of informatie missen die u nodig hebt om u te helpen uw werk te doen. Als je moeite hebt om te horen, laat je het in of uit het kantoor horen. Je bent misschien niet de enige!

Veel veel voorkomende communicatieproblemen kunnen worden opgelost met evidence -based patiënt en gemeenschapseducatie, goed aangepaste hoortoestellen en/of een geassisteerd luisterapparaat.

Als u of iemand die u kent een gehoorverlies heeft of wat advies nodig heeft, zoek een audioloog < span> bij u in de buurt.

1 American Speech-Language and Hearing Association (2021). https://www.asha.org/