Audeara #goblueforautism

Audeara #geblueForAutism

Deze maand gaat Audeara blauw voor autisme. Autism Awareness Month en Autism Queensland, de jaarlijkse #geblueForeforAutism -campagne van de World Autism Day van start met World Autism Day.

Deze maand wordt Audeara blauw voor autisme. Autism Awareness Month en Autism Queensland, de jaarlijkse #geblueForeforAutism -campagne van de World Autism Day van start met World Autism Day.

Autismespectrumstoornis (ASS) is een complexe ontwikkelingsvoorwaarde die verschillen in communicatie, interactie en ervaringen in veel domeinen kan veroorzaken. Autisme wordt meestal gediagnosticeerd bij kinderen en wordt vaak geassocieerd met sensorische gevoeligheden en uitdagingen om met verandering en onverwachte gebeurtenissen om te gaan. Overgevoeligheid voor geluid, ook bekend als hyperacusis, is een relatief veel voorkomende symptoom van de aandoening, waarbij een kind of individu met ASS hyperbewust is en hypergevoelig is voor de geluiden om hen heen.

Dit kan betekenen dat achtergrondgeluiden of ‘alledaagse geluiden’, waaronder de vaatwasser, verkeerslawaai of vliegtuigen boven het hoofd, extreem luid, beangstigend of zelfs pijnlijk lijken. Of in andere gevallen, dat het kind niet in staat is om spraakgeluiden te filteren uit de achtergrondgeluid om hen heen, waardoor het voor hen erg lastig is om zich te concentreren. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukken kunnen een deel van de achtergrondgeluid elimineren en wat overblijft tot een comfortabeler en beheersbaar niveau verminderen. In de meeste gevallen verdienen de hoofdtelefoons boven de oor te maken boven oordopjes, omdat ze de meeste tactiele gevoeligheden elimineren die betrokken zijn bij het plaatsen van iets in het oor.

Hoewel geen enkele hoofdtelefoon volledig in staat is om de luidruchtige wereld en afleiding om ons heen te verwijderen, werkt actieve ruisonderdrukking (ANC) om de lagere frequentie 'achtergrond' geluiden te annuleren die problemen kunnen veroorzaken in de klas, in de auto of op een vliegtuig. Dit effect kan verder worden verbeterd door het streamen van kalmerende muziek, audioboeken of een podcast via Bluetooth terwijl hij op weg is.

De Audeara -hoofdtelefoons zijn geschikt voor dragers met gehoorverlies, normaal gehoor en kinderen/volwassenen met hyperacusis. We are  ndis gefinancierd Wat sommige van onze NDIS -ouders te zeggen hebben:

Richelle is coördinator voor patiëntenzorg voor een van onze vertrouwde partners voor cheids care. Haar zoon Tyler is 7 jaar oud.

“Ik had naar mijn middelste zoon gekeken een set hoofdtelefoons van ruisonderdrukken, omdat hij nu NDIS wordt gefinancierd voor zijn autismespectrumstoornis. Velen waren ongeveer dezelfde prijs als de Audeara, maar leken niet dezelfde mogelijkheden te hebben om van geluidsbron naar een geluidsbron te gaan met het gemak dat een 7 -jarige vereist.

Sinds de aankoop van Tyler's Audeara -hoofdtelefoonbundel via NDIS in januari, is zijn gedrag thuis en school aanzienlijk verbeterd. Vorig jaar waren er communicatie van de leraar en de belangrijkste wekelijkse die het onvermogen van Tyler aanpakte om kalm en gefocust te blijven. Hij raakte gefrustreerd en uithalen, wat resulteerde in time -outs en in 4 gevallen, thuisophanging. Ik was aan het einde - zijn naam stond nog steeds op wachtlijsten voor zowel Psych als OT en dit feit is niet veranderd vanaf maart 2020!

We zijn momenteel op week 8 van termijn 1 en ik heb slechts één e -mail ontvangen van de directeur, die vroeg naar de relevantie van de koptelefoon in week één, en één time -out slip! De leraren kennen nu hun voordeel en kunnen rechtstreeks naar zijn koptelefoon stromen wanneer ze hem nodig hebben om goed te luisteren. Hij is een ruwe 8yo -jongen en deze koptelefoons zijn in zakken en laden geschoven met absoluut geen nadelige effecten! Hij is in staat om ze gemakkelijk thuis of op school op te laden dankzij de gemeenschappelijke oplaadkabel en ze zijn modern en trendy in ontwerp, dus hij wordt niet geplaagd zoals hij zou zijn met traditionele veiligheidskleding in earmuffstijl.

Thuis gebruikt hij vaak mijn persoonlijke paar Audeara om naar films te luisteren en zijn broer af te stemmen, die onophoudelijk praat. Hij zal erop staan ​​dat we een paar met ons hebben voor de meeste reizen buiten het huis, van de supermarkt tot de bioscoop. Hij heeft zich de opluchting gerealiseerd die hij kan bereiken wanneer de zintuiglijke input wordt verminderd en hij is in staat om veel meer van de ervaring te genieten. Deze oortelefoons zijn een absolute spelwisselaar in ons huishouden geweest - waardoor we enige opluchting kunnen zijn van de stress die ASS het gezin kan toebrengen. ”

Christy stak ons ​​uit via onze NDIS Portal namens haar zoon Hunter (8 jaar oud).

Hunter heeft autisme en is erg gevoelig voor lawaaierige omgevingen. Christy voelde zich aangetrokken tot Audeara vanwege het gepersonaliseerde gehoorprofiel en actieve ruisonderdrukking. Ze hoopte dat het Hunter zou helpen om te focussen en in staat te zijn om te gaan met lawaaierige omgevingen, met name een bruiloft die ze van plan waren om bij te wonen.

“Dit was veruit een van de leukste nachten die we in vele jaren hebben gehad zonder enige stress of angst voor Hunter en onze familie. Jullie en dit product hebben Hunter niet alleen geholpen met zijn gevoelige hoorzitting, je hebt ons de kans gegeven om ons gezin en het sociale leven te verbeteren. ”

vragen? Neem contact op! >