Skip to content
Voor professionals
Country/region
Country/region
Language
Language
66C2B6EB-DFF2-42C7-84D7-EE51BB2A4D86
Fast Facts: Why Audeara

Snelle feiten: waarom Audeara

Heeft u een tv -luisteraar of geassisteerd luisterapparaat (ALD) gehad die door uw audioloog wordt aanbevolen? Hier zijn enkele snelle feiten over waarom u Audeara -hoofdtelefoons zou moeten overwegen.

Heeft u een tv -luisteraar of geassisteerd luisterapparaat (ALD) gehad die door uw audioloog wordt aanbevolen?

Enkele snelle feiten over waarom u Audeara zou moeten overwegen:

 1. We zijn geregistreerd bij Department of Veteran's Affairs (DVA), Hearing Services Program (HSP) en National Disability Insurance Scheme (NDIS), wat betekent dat de kosten van uw apparaat volledig of gedeeltelijk door de overheid kunnen worden gesubsidieerd.
 2. Door onze A-01-hoofdtelefoons kan uw persoonlijke hoorprofiel in uw koptelefoon worden geladen, de manier waarop ze klinken en het aanpassen van het alleen voor u veranderen! Dit kan zelfgestuurd zijn op onze app, onze audiogram geprogrammeerd door uw audioloog (selecteer klinieken).
 3. Met behulp van de optische verbinding vanaf de achterkant van de tv naar uw Audeara BT-01-transceiver kunt u door uw hoofdtelefoon luisteren zonder het geluid van de tv-luidsprekers te beïnvloeden. Onafhankelijke volumeregeling betekent dat u uw eigen volume kunt instellen en het volume niet door de tv -luidspreker kunt wijzigen. Geweldig voor vrijdagavondfilms met het gezin!
 4. Onze koptelefoons zijn blauwe tand! Geen rommelige koorden meer. Hoewel we zijn geregistreerd als tv -luisteraar, kunnen de hoofdtelefoon zelf worden gebruikt en zullen we verbinding maken met uw telefoon, iPad of laptop (elk apparaat met Bluetooth). Dit maakt de perfecte verbinding en luisterervaring met hi-fidelity mogelijk voor belangrijke oproepen, films on the fly of videochats met de kleinkinderen.
 5. Actieve ruisonderdrukking kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld om het gekletter van het thuisleven verder te verminderen terwijl u het spel probeert te bekijken.
 6. Super lange levensduur van de batterij betekent dat je hoofdtelefoon langer meegaat dan een (hele dag) gebruik. Batterij tot 60 uur luistertijd met 35+ uur continu gebruik met ruisonderdrukking op.
 7. We zijn een in Brisbane gevestigd, Australisch bedrijf en we zijn in de meeste audiologische klinieken landelijk. Als u Go-Eaueara en uw kliniek niet op voorraad hebben, kan onze teams Lightning Fast Response en doorlooptijd het binnen enkele dagen in uw handen krijgen.
 8. Audeara is opgericht door artsen en wordt gerund door ingenieurs, audiologen, ontwikkelaars en muzikanten. We werken samen met het Symphony Orchestra, scholen en aanverwante zorgverleners om de boodschap van gehoorgezondheid te verspreiden. We hebben een speciaal gebouwde kliniek voor onderzoek-audiologie op het hoofdkantoor van Audeara en voeren regelmatig studies en focusgroep uit om ons product te verbeteren en te ontwikkelen.
 9. Onze ondersteuningsservice wordt uitgevoerd door een audioloog. Ze zal uw oproep beantwoorden en zeer snel op uw e -mail reageren. Een audioloog beschikbaar hebben is nuttig als u vragen hebt over hoe uw hoofdtelefoons werken, of ze nu werken voor uw gehoorverlies of dat ze compatibel zijn met uw gehoorapparaten (hint: dat zijn ze). Ik heb gehoord dat ze zelfs is begonnen met het schrijven van blogs!
 10. We zijn echte mensen met kennis, hart en veel enthousiasme en we willen je helpen verbonden te blijven en van je leven te genieten met perfect geluid.
 11. vragen? Neem contact op! hello@audeara.com