Audeara partners with NextSense

Audeara werkt samen met NextSense

Het nieuws vandaag aankondigt met CEO van NextSense Chris Rehn, Audeara CEO Dr. James Fielding zei dat de twee organisaties de wens deelden om mensen te helpen hun persoonlijke potentieel te bereiken.

Audeara is verheugd om een ​​nieuw bedrijfspartnerschap aan te kondigen met NextSense . Deze not-for-profit biedt toegewijde, innovatieve en op maat gemaakte diensten gericht op het doorbreken van barrières voor kinderen, volwassenen en gezinnen van mensen met gehoor- of gezichtsverlies.

Het nieuws van vandaag aankondigde met CEO van NextSense Chris Rehn, CEO van Audeara, Dr. James Fielding, zei dat de twee organisaties de wens deelden om mensen te helpen hun persoonlijke potentieel te bereiken.

"Audeara en NextSense hebben een gedeelde toewijding om mensen met gehoorverlies te helpen een betere kwaliteit van leven te hebben. Audeara's visie is een wereld waar alle mensen een gepersonaliseerde geluidservaring gebruiken om hun kwaliteit van leven te verbeteren. We zijn gepassioneerd over luisteren Equity en ondersteunende gehoorgezondheid, en zijn verheugd om samen te werken met NextSense, 'zei James.

NextSense heeft een verschil gemaakt in het leven van mensen met gehoor- en gezichtsverlies sinds Thomas Pattison in 1860 de allereerste school voor dove kinderen in Sydney opende.

“Bij NextSense-we gaan allemaal over gepersonaliseerde zorg die op maat is gemaakt om onze klanten te helpen hun eigen unieke doelen te bereiken. We weten dat Audeara dit ook waardeert, werken om mensen te helpen bij het omarmen van ondersteunende technologie om het meeste uit hun leven te halen en hun eigen gehoorreis te begrijpen, 'zei Chris.

Het partnerschap zal het werk van NextSense ondersteunen met kinderen en volwassenen die gehoorverlies ervaren, zoals onderwijs, cochleair implantaat, geallieerde gezondheid, therapie, onderzoek en klinische diensten aan kinderen, volwassenen en hun families in het hele land.

f i n d o u t. hoe u u kan meedoen en volgende Sense ondersteunen.

“We kijken ernaar uit om samen te werken en mensen te ondersteunen met gehoorverlies, zodat ze kunnen genieten van de dingen die ertoe doen, zoals contact maken met geliefden, genieten van de nieuwste aflevering of luisteren naar hun favoriete nummer.

Het leven is bedoeld om te worden geleefd en genoten, en samen kunnen we dat mogelijk maken, "zei James.

Meer informatie over het Partnership Audeara. >